Medicinsk laser

Biostimulerande laser för egenvård säljes. Används bland annat vid smärta, inflammationer, herpes och acne. 


Laserbehandlingen kan användas till allt som kroppen läker själv men med energin från laserljuset läker kroppen på minst halva tiden. Läs mer >


Jag har själv varit med och tagit fram lasern. Den är på 808 nanometer och 150 MW. Biostimulerande laser är ett rött koherent ljus som enbart innehåller ren energi. Denna typ av laser är helt ofarlig, ger inga biverkningar och man känner en liten värmeökning i området. Ljuset går cirka 3 cm ner i kroppen och sprider sig med 5 cm i omkrets.

 

I varje cell finns en mitokondrie som är det ”kärnkraftverk” som driver cellen att göra sitt specialiserade arbete. Det är denna mitokondrie som fylls med laserljusets energi vilket gör att kroppen läker sig själv på mindre än halva tiden än om den skulle läka ett sår, eller en inflammation i en led eller muskel utan behandling.

 

Laserljuset är även smärtstillande och inom 15 minuter lägger sig smärtan, sårläkningen startar direkt och exempelvis herpes eller acneutbrott kan förhindras direkt när man påbörjar behandlingen så fort man känner första symptomet.

 

Priset är 1.995 kr - maila mig för mer info