Sambandet mellan kropp och själ. Det finns olika vägar till balans.

Jag började med att läsa tre år till legitimerad sjuksköterska. Efter att ha arbetat som sjuksköterska upplevde jag att det saknades ett individuellt helhetstänk för varje människa. Detta gjorde - tillsammans med egen erfarenhet av att få akupunkturbehandling - att jag sökte jag mig mot den Traditionella Kinesiska Medicinen och studerade vid Malmö alternativ- och komplementärmedicinska högskola, en 3-årig utbildning som avslutades med arbete på två olika sjukhus i Thangshan i Kina. 

 

1995 startade jag mitt företag, på Hälsoplan 5. Under dessa 25 åren jag kontinuerligt utbildat mig vidare inom både kinesisk medicin, lasermedicin samt coachande samtal inom de 3 Principerna, som är ett sätt att hitta vägen till sinnesro och harmoni i livet.

 

Att arbeta med akupunktur i kombination med samtal och ibland även Biostimulerande laser behandling har visat sig ge väldigt goda resultat. Min främsta specialitet är utmattningssyndrom, psykiska och fysiska obalanser, generell trötthet och smärtproblematik. Självklart arbetar jag även med idrottsskador, infertilitet, mag-tarm besvär, migrän, tinnitus och mycket annat! Det ger mig en djup och innerlig glädje att kunna hjälpa andra att hitta tillbaka till sitt bästa jag - att återfå balansen i livet.

 

Redan som ung diagnostiserades jag med en ärftlig reumatisk sjukdom och senare i livet även med Mb Chron- inflammation i tunntarmen och det är mina erfarenheter av behandling med akupunktur, kinesiska örtmediciner, moxa och koppning som gjorde att jag insåg hur fantastiskt bra man kan må genom att med akupunktur skapa balans i kroppen. Själva behandlingen är väldigt avslappnande, de flesta somnar faktiskt under behandlingen.

 

Det är när vi är i obalans- oavsett vilken anledningen till det är - som kroppen och eller sinnet - protesterar och vi får symptom i form av depression, utmattning, smärta, stelhet, oro, sorg, grubbel ilska, frustration, rädsla eller annat som skapar disharmoni i ditt liv.

Du kan boka en tid för behandling via Boka direkt på nätet. Maila eller ring mig om det passar dig bättre.

Det ger mig en djup och innerlig glädje att kunna hjälpa andra att hitta tillbaka till sitt bästa jag och att återfå balansen i livet.